Samsung Galaxy S4 Nieuws

Als je een abonnement hebt op de Samsung Galaxy S4 gebruik je het liefst zoveel mogelijk functionaliteiten. Een fotocamera meenemen naar feestjes, snelle uitjes of etentjes zijn vaak niet meer nodig door de goede camera. Het zelfde als MP3 spelers in het vliegtuig, je ziet ze bijna niet meer. Dat allemaal omdat deze opties allemaal zeer geavanceerd zijn ingebouwd binnen de Samsung Galaxy S4. Maar, wat nou als je nieuwe muziek hebt die je graag op je mobiele telefoon wilt hebben? Of als je mooie foto’s wil bewerken via je game pc die je onlangs hebt laten samenstellen? Dan wordt het een lastiger verhaal. In dit artikel vertellen we je hoe je bestanden vanaf de Samsung Galaxy S4 kan uitwisselen tussen computer en telefoon.

Via een USB-kabel

De meest eenvoudige en makkelijke methode is het aansluiten van een USB kabel op je computer. Door middel van de USB kabel ziet de computer de telefoon als externe opslag en kan je via de computer de bestanden selecteren en kopiëren die op de telefoon beschikbaar zijn. Via deze weg kan je ook bestanden overzetten naar de interne opslag van de telefoon naar bijvoorbeeld een SD-kaart die te vinden is in je telefoon. Zo maak je meer ruimte vrij op de telefoon zodat deze sneller wordt en betere prestaties kan behalen.

Via een MicroSD

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van een MicroSD kaart om het geheugen van een telefoon verder uit te breiden. Dit heeft als voordeel dat je het MicroSD kaartje in een adapter kan doen waarmee je alleen het SD kaartje nodig hebt om bestanden over te zetten. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld snel vakantie foto’s wilt delen op een groot scherm.

28 August 2015 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws - 0 Reacties

Het is ondertussen geen geheim maar dat Samsung binnenkort met twee nieuwe toestellen op de markt zal komen, namelijk de normale Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge (een smartphone met afgeronde randen). Samsung heeft expres gewacht totdat de populariteit van de iPhone 6 wat is gedaald, zodat een nieuwe smartphone weer welkom is op de markt. Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat Samsung op de markt is gekomen met een echte high-end smartphone. Ondanks dat de Galaxy Note Edge redelijk populair was, vielen de verkoopcijfers namelijk uiteindelijk toch tegen.

Verwachtingen voor de Galaxy S6 zijn goed

Volgens analisten zal ook voor Samsung de zon weer gaan schijnen na de release van de twee nieuwe toestellen. Daar waar de Samsung Galaxy S5 nog tegenvallende verkoopcijfers had, zal de Galaxy S6 hoogstwaarschijnlijk erg goed verkocht gaan worden. Sommige analisten zeggen zelfs dat de verkoopcijfers dusdanig goed zullen worden, dat Samsung dicht bij de iPhone 6 in de buurt zal gaan komen.

Wanneer kunnen we de Galaxy S6 verwachten?

Samsung heeft op dit moment nog helemaal niets bekendgemaakt over de nieuwe Galaxy S6. Natuurlijk is dit een standaard tactiek van Samsung, de producent heeft namelijk nog nooit voortijdig geruchten bevestigd. De huidige geruchten melden dat het nieuwe toestel op 2 maart 2015 zal worden aangekondigd, het duurt dus niet al te lang meer voordat Samsung meer duidelijk geeft over het toestel. Het is mogelijk dat de producent op deze datum zelfs twee smartphones aankondigt, namelijk ook de Galaxy S6 Edge.

Groot succes voor Samsung

voor het aankondigen van de nieuwe toestellen zal Samsung waarschijnlijk het ‘Mobile World Congress’ evenement in Barcelona gebruiken. Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat Samsung een nieuwe smartphone aankondigt op dergelijke evenementen. Het is nu in ieder geval nog even afwachten, maar de verwachtingen voor het nieuwe toestel zien er goed uit als we de analisten moeten geloven. Meer informatie over de nieuwe Galaxy S5 kunt u hier vinden.

1 February 2015 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws - 0 Reacties

Samsung heeft net een nieuwe Samsung Galaxy S4 getoond voor Europa. Het gaat hier om de Galaxy S4 met een nieuwe processor, namelijk een Snapdragon 800 processor, en een betere LTE optie.

De Galaxy S4 wordt door deze nieuwe processor gelijk aan de Galaxy Note 3, het laatste vlaggenschip van Samsung. De Snapdragon 800 heeft een kloksnelheid van 2.3 GHz. Qua data zal de S4 tegen de 150 megabyte per seconde aan zitten, wat momenteel bij bijna geen enkele telefoon het geval is. De Samsung Galaxy S4 wordt dus alsmaar sneller.

Ook wordt er verwacht dat deze processor ook in de water- en stofdichte variant komt, de S4 Active. Wanneer dit allemaal verkrijgbaar is, is nog niet bekend. Ook is de prijs van deze toestellen nog onbekend, maar je kan ervan uitgaan dat die duurder gaan worden dan dat de S4 momenteel is.

Het feit dat Samsung deze ‘oude’ telefoon blijft updaten, is een teken dat ze niet willen verzwakken op de markt omdat er snellere toestellen uitgekomen zijn (iPhone 5s bijvoorbeeld). Als je nog een paar maanden kan wachten op een nieuwe telefoon, moet je dat misschien maar doen met het oog op de lancering van de Samsung Galaxy S5 in januari 2014 (nog niet officieel bevestigd).

23 October 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws - 0 Reacties

Zoals je misschien al hebt meegekregen, heeft Apple (toch wel de grootste concurrent van Samsung) een telefoon uitgegeven in de gouden kleur (champagne). Samsung reageert hierop, en komt met twee nieuwe kleuren voor de Samsung Galaxy S4, kijk hieronder:

Samsung Galaxy S4 Goud

Je kond al een tijdje een Galaxy S4 in platinum kopen, alleen kostte die ruim 2000 euro. Nu komt de smartphone er dus ook in ‘dure’ kleuren die meer betaalbaar zijn. Of je het mooi vindt of niet, dat is geheel aan jouw. Feit is dat ze er wel aankomen. De kleuren zijn goud-roze en goud-bruin.

Of je hem ook daadwerkelijk in Nederland kan be (more…)

27 September 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws - 0 Reacties

De update van Google’s Android 4.3, welke ook wel Jelly Bean genoemd wordt, is al wel beschikbaar voor enkele Nexus-toestellen. Voor de Samsung Galaxy S4 was die er tot voor kort nog niet, maar op een evenement van Samsung in Berlijn kwam naar voren dat de gebruikers van onder anderen de S4 zich ook op konden gaan maken voor deze nieuwste versie in oktober. Hieronder een klein lijstje van enkele belangrijke (nieuwe) dingen in Android Jelly Bean.

1. Betere accu

Als gebruiker van een smartphone weet je er alles van, de batterij gaat gewoon echt niet lang genoeg mee. Als je een Samsung Galaxy S4 gebruikt zal je hier binnenkort minder last van hebben want door Android 4.3 gaat de accuprestatie omhoog.

2. Betere navigatie

Het navigatie-menu gaat wat aangepast worden in de nieuwe versie van het besturingssysteem. Het menu komt in de vorm van een boog in plaats van een cirkel zoals die dat altijd geweest is. Hierdoor is het wel makkelijker om bij apps zoals je camera te komen (je favoriete apps).

3. Betere game prestaties

Als je veel spelletjes speelt op je Samsung Galaxy S4, dan zal je blij zijn met deze update (alsmede ook zeker wel met de eerst genoemde verandering). Het nieuwe Android is voorzien van OpenGL ES 3.0. Dit zal je hoogstwaarschijnlijk niet heel erg veel zeggen, maar het komt erop neer dat hierdoor de grafische prestaties verbeterd worden en dat daarom de spelletjes vloeiender bewegen, zonder haperingen.

18 September 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws - 0 Reacties

Écht onbeperkt internetten kan tegenwoordig ook. Bij Robin Mobile kan je echt onbeperkt internetten met een sim-only. En dat voor maar 39,95 per maand. Onbeperkt internetten met ook nog een goede dekking. Robin Mobile maakt namelijk gebruik van het mobiele netwerk van het grote KPN. Hierdoor ben je altijd verzekerd van goede netwerkdekking en goede kwaliteit. Naast de onbeperktheid is het ook nog eens razendsnel, een downloadsnelheid van 7,2 Mbps en een uploadsnelheid van 2,0 Mbps.

Robin Mobile is de allereerste provider die onbeperkt internet aanbiedt, en zal dit ook nog wel even blijven. Robin Mobile staat voor 1 keuze, 1 product, 1 oplossing en 1 aanbieder. Allemaal zonder addertjes onder het gras waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Om gebruik te kunnen blijven maken van Robin Mobile, mag je hun voorwaarden niet overtreden. Even snel op een rijtje:
- de SIM kaart mag je alleen in een mobiele telefoon of tablet gebruiken, absoluut niet in andere apparaten.
- Je mag niet 24 per dag continu allerlei dingen downloaden, anders zouden er netwerkproblemen kunnen ontstaan. Apps als Whatsapp daarintegen mag je wel gewoon de hele tijd laten connecten, ten behoeve aan de bereikbaarheid. Daar zijn ze dan ook weer aardig in om over mee te denken :)
- Je mag WEL je telefoon met daarin je Robin Mobile simkaart als hotspot gebruik voor bijvoorbeeld je tablet.

Voor meer informatie, bezoek ook eens de website van Robin Mobile en bepaal of onbeperkt internet wat voor jouw is in combinatie met een Samsung Galaxy S4!

15 August 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws - 1 Reactie

Naast een te gekke smartphone, zoals de Samsung Galaxy S4, bestellen de meeste mensen ook meteen een abonnement erbij. Een voordeel hiervan is dat je niet alle kosten voor de telefoon hoeft te betalen. Met sommige abonnementen krijg je de Galaxy S4 zelfs gratis. Zo ook bij abonnementen van Sizz, what’s new.

Sizz met een Samsung Galaxy S4

Sizz is een samenwerkingsverband tussen Vodafone en RTL. Je maakt dus gewoon gebruik van het betrouwbare netwerk van Vodafone, daarnaast heb je nog enkele voordelen van de RTL kant. Als Sizz klant kan je gratis RTL programma’s (vooruit) kijken. Je hoeft dus niet altijd op een bepaalde dag op een bepaald tijdstip voor de TV te zitten, maar je kan gebruik maken van het vooruit kijken op bijvoorbeeld je Samsung Galaxy S4.

Naast dit handige voordeel, heeft Sizz nog meer voordelen, waaronder:
- GRATIS onbeperkt sms’en in heel Nederland.
- Binnen je bundel of buiten je bundel bellen, altijd hetzelfde tarief.
- Gratis Samsung Galaxy S4 bij een Sizz Addict Abonnement.

Klik op de link hieronder om de aanbieding bij Sizz zelf te bekijken en de Samsung Galaxy S4 te bestellen!
Samsung Galaxy S4 bij Sizz bestellen.

19 July 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws - 0 Reacties

De Galaxy S4 is een populair toptoestel. Dat wordt weer bewezen met deze nieuwe mijlpaal voor Samsung; de Galaxy S4 is al 20 miljoen keer verkocht na twee maanden.

Dit heeft een werknemer van Samsung gezegd. Mede-CEO JK Shin wil binnenkort waarschijnlijk een persconferentie houden om dit officieel bekend te maken.

Doordat de grens van 20 miljoen al is bereikt door de S4, verkoopt die beter dan de S3 en S2. Deze Galaxy S’en deden er respectievelijk 3 maanden en 10 maanden over om er 20 miljoen van te verkopen.
Na de eerste maand werd al bekend dat Samsung er 10 miljoen had verkocht, de verkoop neemt dus nog niet af.

De komende maanden komen er nog een paar nieuwe versies van de S4 bij, de Mini, Active en Zoom.

Vanaf de zomer zal de Samsung Galaxy S4 in meerdere kleuren beschikbaar zijn.

Dat laat Samsung donderdagochtend weten. Het toestel verschijnt in een blauwe, rode, paarse en bruine variant. Momenteel zijn er alleen witte en zwarte varianten van de Galaxy S4 verkrijgbaar.
Inmiddels zijn wereldwijd 10 miljoen Samsung Galaxy S4-toestellen aan distributeurs verkocht. Vorige week zei de baas van de mobiele divisie van Samsung al dat de mijlpaal deze week verwacht werd.
Hoewel Samsung spreekt van 10 miljoen verkopen, merkt The Verge op dat het gaat om verkopen van Samsung aan leveranciers van smartphones. Het kan dus zijn dat nog niet alle 10 miljoen S4-toestellen bij consumenten zijn beland.
De smartphone is de populairste uit de Galaxy-reeks tot nu toe. De Galaxy S III, voorheen het snelstverkopende toestel, had 50 dagen nodig om de 10 miljoen te halen. De S4 deed er minder dan een maand over.
Het toestel is niet de snelstverkopende smartphone ooit. Dat blijft de iPhone 5, die 5 miljoen keer werd verkocht in het eerste weekend dat deze beschikbaar was.

23 May 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws - Comments Off

In de eerste maand levert Samsung al 10 miljoen Galaxy S4 smartphones aan de providers.

Dat meldt althans de Taiwanese nieuwssite Digitimes. Vanaf eind april is het toestel te koop. In Nederland verschijnt de S4 op 27 april. Ondanks de grote hoeveelheid toestellen zouden er vooralsnog geen leveringsproblemen zijn, zo melden bronnen in de productieketen. De levering van een grote rivaal van de S4, de HTC One, is herhaaldelijk uitgesteld vanwege een tekort aan componenten. Samsung is met afstand de grootste producent van smartphones wereldwijd.

21 April 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws - Comments Off