Android 4.3 voor de Galaxy S4

18 September 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws

De update van Google’s Android 4.3, welke ook wel Jelly Bean genoemd wordt, is al wel beschikbaar voor enkele Nexus-toestellen. Voor de Samsung Galaxy S4 was die er tot voor kort nog niet, maar op een evenement van Samsung in Berlijn kwam naar voren dat de gebruikers van onder anderen de S4 zich ook op konden gaan maken voor deze nieuwste versie in oktober. Hieronder een klein lijstje van enkele belangrijke (nieuwe) dingen in Android Jelly Bean.

1. Betere accu

Als gebruiker van een smartphone weet je er alles van, de batterij gaat gewoon echt niet lang genoeg mee. Als je een Samsung Galaxy S4 gebruikt zal je hier binnenkort minder last van hebben want door Android 4.3 gaat de accuprestatie omhoog.

2. Betere navigatie

Het navigatie-menu gaat wat aangepast worden in de nieuwe versie van het besturingssysteem. Het menu komt in de vorm van een boog in plaats van een cirkel zoals die dat altijd geweest is. Hierdoor is het wel makkelijker om bij apps zoals je camera te komen (je favoriete apps).

3. Betere game prestaties

Als je veel spelletjes speelt op je Samsung Galaxy S4, dan zal je blij zijn met deze update (alsmede ook zeker wel met de eerst genoemde verandering). Het nieuwe Android is voorzien van OpenGL ES 3.0. Dit zal je hoogstwaarschijnlijk niet heel erg veel zeggen, maar het komt erop neer dat hierdoor de grafische prestaties verbeterd worden en dat daarom de spelletjes vloeiender bewegen, zonder haperingen.

Laat een reactie achter