Galaxy S4 met Snapdragon 800 processor

23 October 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws

Samsung heeft net een nieuwe Samsung Galaxy S4 getoond voor Europa. Het gaat hier om de Galaxy S4 met een nieuwe processor, namelijk een Snapdragon 800 processor, en een betere LTE optie.

De Galaxy S4 wordt door deze nieuwe processor gelijk aan de Galaxy Note 3, het laatste vlaggenschip van Samsung. De Snapdragon 800 heeft een kloksnelheid van 2.3 GHz. Qua data zal de S4 tegen de 150 megabyte per seconde aan zitten, wat momenteel bij bijna geen enkele telefoon het geval is. De Samsung Galaxy S4 wordt dus alsmaar sneller.

Ook wordt er verwacht dat deze processor ook in de water- en stofdichte variant komt, de S4 Active. Wanneer dit allemaal verkrijgbaar is, is nog niet bekend. Ook is de prijs van deze toestellen nog onbekend, maar je kan ervan uitgaan dat die duurder gaan worden dan dat de S4 momenteel is.

Het feit dat Samsung deze ‘oude’ telefoon blijft updaten, is een teken dat ze niet willen verzwakken op de markt omdat er snellere toestellen uitgekomen zijn (iPhone 5s bijvoorbeeld). Als je nog een paar maanden kan wachten op een nieuwe telefoon, moet je dat misschien maar doen met het oog op de lancering van de Samsung Galaxy S5 in januari 2014 (nog niet officieel bevestigd).

Laat een reactie achter