Nieuwe Galaxy S6 gaat waarschijnlijk een groot succes worden

1 February 2015 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws

Het is ondertussen geen geheim maar dat Samsung binnenkort met twee nieuwe toestellen op de markt zal komen, namelijk de normale Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge (een smartphone met afgeronde randen). Samsung heeft expres gewacht totdat de populariteit van de iPhone 6 wat is gedaald, zodat een nieuwe smartphone weer welkom is op de markt. Het is ondertussen alweer een tijdje geleden dat Samsung op de markt is gekomen met een echte high-end smartphone. Ondanks dat de Galaxy Note Edge redelijk populair was, vielen de verkoopcijfers namelijk uiteindelijk toch tegen.

Verwachtingen voor de Galaxy S6 zijn goed

Volgens analisten zal ook voor Samsung de zon weer gaan schijnen na de release van de twee nieuwe toestellen. Daar waar de Samsung Galaxy S5 nog tegenvallende verkoopcijfers had, zal de Galaxy S6 hoogstwaarschijnlijk erg goed verkocht gaan worden. Sommige analisten zeggen zelfs dat de verkoopcijfers dusdanig goed zullen worden, dat Samsung dicht bij de iPhone 6 in de buurt zal gaan komen.

Wanneer kunnen we de Galaxy S6 verwachten?

Samsung heeft op dit moment nog helemaal niets bekendgemaakt over de nieuwe Galaxy S6. Natuurlijk is dit een standaard tactiek van Samsung, de producent heeft namelijk nog nooit voortijdig geruchten bevestigd. De huidige geruchten melden dat het nieuwe toestel op 2 maart 2015 zal worden aangekondigd, het duurt dus niet al te lang meer voordat Samsung meer duidelijk geeft over het toestel. Het is mogelijk dat de producent op deze datum zelfs twee smartphones aankondigt, namelijk ook de Galaxy S6 Edge.

Groot succes voor Samsung

voor het aankondigen van de nieuwe toestellen zal Samsung waarschijnlijk het ‘Mobile World Congress’ evenement in Barcelona gebruiken. Het zou zeker niet de eerste keer zijn dat Samsung een nieuwe smartphone aankondigt op dergelijke evenementen. Het is nu in ieder geval nog even afwachten, maar de verwachtingen voor het nieuwe toestel zien er goed uit als we de analisten moeten geloven. Meer informatie over de nieuwe Galaxy S5 kunt u hier vinden.

Laat een reactie achter