Onbeperkt internetten met een Samsung Galaxy S4

15 August 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws

Écht onbeperkt internetten kan tegenwoordig ook. Bij Robin Mobile kan je echt onbeperkt internetten met een sim-only. En dat voor maar 39,95 per maand. Onbeperkt internetten met ook nog een goede dekking. Robin Mobile maakt namelijk gebruik van het mobiele netwerk van het grote KPN. Hierdoor ben je altijd verzekerd van goede netwerkdekking en goede kwaliteit. Naast de onbeperktheid is het ook nog eens razendsnel, een downloadsnelheid van 7,2 Mbps en een uploadsnelheid van 2,0 Mbps.

Robin Mobile is de allereerste provider die onbeperkt internet aanbiedt, en zal dit ook nog wel even blijven. Robin Mobile staat voor 1 keuze, 1 product, 1 oplossing en 1 aanbieder. Allemaal zonder addertjes onder het gras waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Om gebruik te kunnen blijven maken van Robin Mobile, mag je hun voorwaarden niet overtreden. Even snel op een rijtje:
- de SIM kaart mag je alleen in een mobiele telefoon of tablet gebruiken, absoluut niet in andere apparaten.
- Je mag niet 24 per dag continu allerlei dingen downloaden, anders zouden er netwerkproblemen kunnen ontstaan. Apps als Whatsapp daarintegen mag je wel gewoon de hele tijd laten connecten, ten behoeve aan de bereikbaarheid. Daar zijn ze dan ook weer aardig in om over mee te denken :)
- Je mag WEL je telefoon met daarin je Robin Mobile simkaart als hotspot gebruik voor bijvoorbeeld je tablet.

Voor meer informatie, bezoek ook eens de website van Robin Mobile en bepaal of onbeperkt internet wat voor jouw is in combinatie met een Samsung Galaxy S4!

1 reactie

Laat een reactie achter