Samsung Galaxy S4 koppelen aan game computer

28 August 2015 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws

Als je een abonnement hebt op de Samsung Galaxy S4 gebruik je het liefst zoveel mogelijk functionaliteiten. Een fotocamera meenemen naar feestjes, snelle uitjes of etentjes zijn vaak niet meer nodig door de goede camera. Het zelfde als MP3 spelers in het vliegtuig, je ziet ze bijna niet meer. Dat allemaal omdat deze opties allemaal zeer geavanceerd zijn ingebouwd binnen de Samsung Galaxy S4. Maar, wat nou als je nieuwe muziek hebt die je graag op je mobiele telefoon wilt hebben? Of als je mooie foto’s wil bewerken via je game pc die je onlangs hebt laten samenstellen? Dan wordt het een lastiger verhaal. In dit artikel vertellen we je hoe je bestanden vanaf de Samsung Galaxy S4 kan uitwisselen tussen computer en telefoon.

Via een USB-kabel

De meest eenvoudige en makkelijke methode is het aansluiten van een USB kabel op je computer. Door middel van de USB kabel ziet de computer de telefoon als externe opslag en kan je via de computer de bestanden selecteren en kopiëren die op de telefoon beschikbaar zijn. Via deze weg kan je ook bestanden overzetten naar de interne opslag van de telefoon naar bijvoorbeeld een SD-kaart die te vinden is in je telefoon. Zo maak je meer ruimte vrij op de telefoon zodat deze sneller wordt en betere prestaties kan behalen.

Via een MicroSD

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van een MicroSD kaart om het geheugen van een telefoon verder uit te breiden. Dit heeft als voordeel dat je het MicroSD kaartje in een adapter kan doen waarmee je alleen het SD kaartje nodig hebt om bestanden over te zetten. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld snel vakantie foto’s wilt delen op een groot scherm.

Laat een reactie achter