Samsung Galaxy S4 samen met de Mini de markt op?

14 February 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws

De Samsung Galaxy S4 wordt binnen enkele maanden officieel geïntroduceerd door Samsung maar als we de laatste geruchten mogen geloven dan zou Samsung mogelijk van plan zijn om tevens een Samsung Galaxy S4 Mini te introduceren.

Deze geruchten werden vandaag de wereld in geholpen door SamMobile. Zij weten te melden dat volgens een rapport de Samsung Galaxy S4 de codenaam Project J zou hebben. Nu zou echter blijken dat Project J niet bestaat uit slechts 1 toestel maar uit totaal 3 toestellen. Zo zou er ook een Project J Mini bestaan wat aangeeft dat Samsung mogelijk zou werken aan een Mini variant van de S4.

Op zich is het natuurlijk geen heel grote verassing dat Samsung mogelijk weer een Mini variant van haar vlaggenschip wil introduceren. Dit deden ze namelijk ook al bij de huidige Galaxy S3. Opvallend is echter wel dat er naast de Galaxy S4 en S4 Mini mogelijk nog een derde toestel of apparaat in de pijplijn van Samsung zit. Deze gaat nog schuil onder de codenaam Project J Active Fortius en wat het precies is is nog niet bekend. Volgens SamMobile zou Project J Active onder andere beschikken over aparte accessoires zoals een armbank, een pouch en iets om het op je fiets te bevestigen, waarmee natuurlijk meteen gespeculeerd wordt over een mogelijk antwoord van Samsung op de iWatch van Apple die er mogelijk aankomt.

In hoeverre de nieuwe geruchten weer op waarheid berusten kunnen we natuurlijk niet echt zeggen. Maar de kans is zeer groot dat Samsung binnenkort toch alleen de nieuwe Samsung Galaxy S4 zal introduceren. De verwachting is dat ergens rond 15 maart zal gaan gebeuren.