Samsung onthult Galaxy S4

2 February 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws

De opvolger van de succesvolle Galaxy S3 zal worden aangekondigd op 15 maart dit jaar. Op die dag zal op een nog onbekende locatie het welbekende Unpacked evenement plaats vinden. Deze datum is nog niet door Samsung officieel bevestigd, maar betrouwbare insiders hebben dit bevestigd tegenover de goed geïnformeerde website SamMobile.com. Tevens kunnen we nu bevestigen dat de Galaxy S4 inderdaad al vanaf begin april verkrijgbaar zal zijn.

De verwachting is dat de Koreaanse fabrikant kort na het Mobile World Congress deze maand de uitnodigingen zal versturen met daarop ook een locatie. Kanshebbers zijn New York, Londen en ook San Francisco.

Release datum

Afhankelijk van welke regio je woont zal de Samsung Galaxy S4 vanaf begin april zijn weg vinden naar de winkels. Volgens SamMobile ziet het lanceerschema er zo uit:

Oost Europa, de eerste regio waar de Galaxy S4 verkrijgbaar is: vanaf begin april.
Azië en de rest van Europa: Voor het eind van de maand april
V.S., Canada, Afrika, Zuid-Amerika en Australië: Mei-juni
Dit zou betekenen dat wij in Nederland het toestel rond het eind van de maand april kunnen ophalen.

Accessoires

Tot slot zouden de speciale accessoires voor de Galaxy S4, te weten: Clear Cover, Flip Cover, Protective Cover, Pouch, Extra Battery Kit, Draadloze oplaadkit, HDTV adapter en een headset, gelanceerd worden in weeknummer 15.