Voorverkoop Samsung Galaxy S4 bij T-Mobile

27 March 2013 | In Samsung Galaxy S4 Nieuws

T-Mobile heeft aangekondigd met de voorverkoop van de Samsung Galaxy S4 te beginnen, woensdag 27-03-2013. Het toestel wordt eind april geleverd.

Dat heeft de provider laten weten. T-Mobile bood eerder al de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden van nieuws rond de Galaxy S4. Ruim 3000 klanten hebben daar gebruik van gemaakt. Vanaf vandaag is de nieuwe telefoon van Samsung dus ook echt te bestellen via de website van T-Mobile. Klanten krijgen de eerste 6 maanden 50 procent korting op het abonnement. In combinatie met bepaalde 2-jarige iSmart-abonnementen is de S4 gratis te krijgen. De klant moet dan wel de eerste 6 maanden 30,25 euro per maand betalen en de overige 18 maanden 60,50 euro (totaal dus 1270,50 euro). Bij veel andere bundels moet nog een bedrag betaald worden voor het toestel naast de maandelijkse abonnementeskosten. De S4 gaat los 699 euro kosten en wordt eind april uitgebracht. Dan zal hij ook bij T-Mobile in de winkels liggen. Een woordvoerder laat aan NU.nl weten geen specifiekere datum te kunnen noemen.

Specificaties

De Samsung Galaxy S4 is de opvolger van de populaire S3. Het nieuwe toestel heeft een groter 5 inch-scherm gekregen met een hogere Full HD-resolutie. Wat ook nieuw is, is dat de gebruiker zijn toestel met zijn ogen kan bedienen. Als er bijvoorbeeld een video wordt afgespeeld, maar de ogen kijken er niet naartoe, dan wordt deze gepauzeerd.
De S4 heeft verder nog een 13 megapixel-camera, Android 4.2.2 en de nieuwe 1,9 Ghz Snapdragon 600-processor van Qualcomm in de smartphone verwerkt. De Snapdragon-chip zou sneller en energiezuiniger moeten zijn dan de processor die in onder meer de S3 gebruikt werd.